Новий погляд на риболовлю з Sea-Doo FISH PRO 155


Компанія BRP є світовим лідером в сфері технічного проектування, розробки, виробництва, розповсюдження та продажу техніки для активного відпочинку і водометних рушіїв. Компанія має в своєму розпорядженні значний портфель брендів і продуктів, включаючи снігоходи Ski-Doo і Lynx, гідроцикли Sea-Doo, квадроцикли і мотоусюдиходи Can-Am, дорожні трицикли Can-Am Spyder і Ryker, відмітні рушії Evinrude і Rotax для водномоторний транспортних засобів, а також двигуни Rotax для картів, мотоциклів і прогулянкових повітряних суден. Компанія BRP забезпечує постачання продуктів свого модельного ряду повним спектром спеціалізованих комплектуючих, аксесуарів і допоміжних пристосувань, а також екіпіровкою та спеціальним одягом.

Компанія BRP розширила сфери застосування гідроциклів і представила Sea-Doo FISH PRO 2019 - перший і єдиний гідроцикл на ринку, що має все необхідне для рибної ловлі. 

 

Sea-Doo FISH PRO 155 в Україні представляє компанія "Логос Спорт" - офіційний дистриб’ютор корпорації BRP (Bombardier Recreational Products). 

https://www.youtube.com/watch?v=gY532j7wRFc&feature=youtu.be

https://www.youtube.com/watch?v=gY532j7wRFc&feature=youtu.be

Комментировать
Комментировать
Надоела реклама?
Поддержите DIRTY — активируйте Ваш золотой аккаунт!