Потужний і цікавий шестимісний мотовсюдихід - CAN-AM TRAXTER MAX DPS HD9!


Створений надзвичайно міцним, щоб вивести вас далеко за межі повсякденної роботи. Traxter - найуніверсальніший Can-Am за всю історію бренду. Він буде корисним всюди: на робочих майданчиках, на полюванні, в агробізнесі й будь-де, де вам потрібно виконувати свою роботу як належить.


ТРУДОВИЙ ВОЇН

Traxter досить міцний, щоб упоратися з будь-яким завданням. Коли ви маєте найкращі в галузі можливості буксирування і вдосталь місця для розміщення вантажу, важка робота стає набагато легшою. Ідеально підходить для сільського господарства, полювання чи дослідження місцевості.


ЗАВАНТАЖУЙТЕ ВСЕ, ЩО ПОТРІБНО

СИСТЕМА КРІПЛЕННЯ LINQ

Додайте кілька предметів додаткового обладнання із системою LinQ, і ви відразу ж почнете працювати ефективніше. Система LinQ дає можливість використовувати більше інструментів і перевозити більше вантажу. Легко кріпляться, легко знімаються - вантажте і складайте.


НЕХАЙ ГАРНІ МЕЛОДІЇ ЗВУЧАТЬ

АУДІОАКСЕСУАРИ

Додайте галасу за допомогою аудіоаксесуарів преміум-класу і женіть на своєму Can-Am що є духу під гучні звуки улюблених композицій. Їх легко встановити, вони потужні та довговічні. Вечірка завжди там, де знаходитесь ви.


ЗРОБІТЬ ЙОГО ЩЕ БІЛЬШ ДОСКОНАЛИМ

ДОДАТКОВЕ ОБЛАДНАННЯ

Вибирайте будь-який із цілого ряду предметів додаткового обладнання, які полегшать тяжку роботу. Прикріпіть плуг, щоб розчистити дорогу, або лебідку, щоб витягти себе з делікатної ситуації. Пристосовуйте його до будь-якого завдання за лічені хвилини.


КРАЩИЙ В ГАЛУЗІ КРУТНИЙ МОМЕНТ, ТИХІ ДВИГУНИ ROTAX

HD7, HD9 і HD10

Двигун HD7 (52 к.с., з крутним моментом 55,6 Н/м) - король серед двигунів середнього класу! Період обкатування, перше техобслуговування та часте регулювання клапанів залишилися в минулому. Конструкція силового агрегату забезпечує покращені враження від їзди з меншим рівнем шуму та вібрації.


НЕРОЗДІЛЬНЕ СИДІННЯ З БОКОВОЮ ПІДТРИМКОЮ

Рівно стелимо

Комфорт - це не тільки про зручність водія. Це про максимальну зручність і водія, і всіх пасажирів у цілоденній поїздці. Інтуїтивно зрозуміла кабіна з оптимізованим оглядом і сидінням зі зміцненою шкіряною оббивкою і боковою підтримкою для легкої посадки і висадки. Гачки знизу, відкидне сидіння і регульоване сидіння водія? Вони теж є. Комфорт - це наше все.


КУЗОВ ІЗ ПІДЙОМНИМ МЕХАНІЗМОМ З ГІДРАВЛІЧНИМ ПРИВОДОМ

Розвантажуйте одним натисканням кнопки

Кращий у галузі вантажний кузов 180 x 138 см вантажопідйомністю до 544 кг, який легко перетворюється на безбортову платформу та має нахильну платформу з гідравлічним приводом – обмежень немає. Цей багатофункціональний кузов можна дообладнати на власний розсуд.


НОВИЙ АУДІО-ДАХ

Більше, ніж просто дах над головою

Представляємо нову водонепроникну аудіосистему, що встановлюється за додатковим замовленням. 6 динаміків із підтримкою технології Bluetooth, різнокольорові світлодіоди, підсилювач RMC і оригінальний аудіоприймач Rockford Fosgate, щоб ви могли вмикати на повну потужність і слухати свої улюблені композиції, коли працюєте в полі випасаючи стадо або збираючи сіно в тюки, в своєму власному ритмі. Звучить непогано? Ще б пак!


ОБЛАДНАНИЙ ДЛЯ ВСЬОГО

Інтегрований простір від борта до борта для перевезення будь-чого

Ексклюзивний вантажний простір на всю ширину під кузовом для вантажу, спорядження, інструментів і багато чого іншого. Це на додаток до знімних бічних бортів, самоскидного механізму і на 100% більшого вантажного простору, ніж у Traxter. Насолоджуйтесь практичністю без хитрощів - у нього достатньо потужності і вільного простору для будь-якого вантажу.


БУКСИРУВАЛЬНА ПОТУЖНІСТЬ ДО 1360 КГ

Краща в галузі буксирувальна потужність

Оснащений двигуном, шасі, робочим режимом сприяння в рульовому керуванні і підвіскою, розробленими, щоб зробити його найпрацелюбнішим мотовсюдиходом, Traxter здатний буксирувати до 1134 кг вантажу, а Traxter 6x6 може похвалитися найкращою в галузі буксирувальною потужністю - 1360 кг.


КРУТНИЙ МОМЕНТ НА ВИМОГУ

Варіатор PRO-TORQ і повний привід, що вмикається на ходу

Режими Turf / задній привід / повний привід з муфтою швидкого спрацьовування Visco-Lok QE, яка автоматично блокує передній диференціал, забезпечують потужність для подолання будь-якої місцевості. Варіатор PRO-TORQ на моделях HD9 і HD10 обладнаний повітрозабірниками для ефективного охолодження й електронною системою захисту повідного паса для продовження строку його служби.


TRAXTER MAX DPS HD9

БЕРІТЬ КЕРМО ВЛАДИ В СВОЇ РУКИ. СИСТЕМА ДИНАМІЧНОГО РУЛЬОВОГО КЕРУВАННЯ З ПІДСИЛЮВАЧЕМ (DPS) ДОПОМАГАЄ ЦІЙ РОБОЧІЙ КОНЯЧЦІ ВІДМІННО СПРАВЛЯТИСЯ З КОЖНИМ ПОВОРОТОМ. ЗАПОВНІТЬ ВАНТАЖНИЙ ПРОСТІР, ЯКИЙ ЛЕГКО ПРИСТОСОВУЄТЬСЯ ДО ТИПУ Й ОБСЯГУ ВАНТАЖУ, УВІМКНІТЬ ПОВНИЙ ПРИВІД І ТИСНІТЬ НА ГАЗ БЕЗ ШКОДИ ДЛЯ ГАМАНЦЯ.

65 к.с. (48 кВт)

Дорожній просвіт до 28 см

27-дюймові шини XPS Trail Force

Нероздільне сидіння VERSA-PRO

Динамічне рульове керування з підсилювачем (DPS)

Комментировать
Комментировать
Надоела реклама?
Поддержите DIRTY — активируйте Ваш золотой аккаунт!